Zoranet logoJij houdt van transparante wan’s, cisco ios, fiber, bind, posix, dsl, qos, umts, ospf, dsl, voip, firewalling en weet hoe je koffie zet? Je kent het belang van connectivity en snapt dat privacy en performance niet beginnen bij een VPN? Je bent in het bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou!

Je (Apple) werkplek bevindt zich bij Zoranet op het hoofdkantoor in Zwolle. Het kunnen zetten van filterkoffie, dan wel de bereidheid dat te leren, is essentieel. Aan kortzichtigheid hebben we een broertje dood, maar voor een onderbouwde eigen mening hebben we respect.

Zoranet is onafhankelijke privé gefinancierde B-to-B netwerkprovider. We leveren (en onderhouden) privé netwerken (WAN) op basis van glas, DSL en draadloze verbindingen aan (grote) opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en Engeland. We zijn een prominent leverancier van connectivity voor betaalverkeer en de kans is heel groot dat je een Zoranet verbinding gebruikt wanneer je ergens met PIN betaalt.

Als je voor Zoranet wilt werken en woonachtig bent in de ruit Arnhem-Enschede-Emmen-Almere, dan ontvangen we graag je motivatie op [email protected] Stuur eventuele bijlagen in open standaarden zoals PDF,  HTML of ODF. Microsoft Word bestanden worden niet geopend. E-mailadressen @hotmail.com of @live.com nemen we gezien de aard van de functie niet serieus.

Meer informatie via 0384559560, vraag naar Johan Kuiper, of stuur een e-mail.

Let op: een integriteitsonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Zoranet werkt na vele slechte ervaringen niet met werving- en selectiebureaus. Voor de uitzonderingen hebben we een vaste partner. Acquisitie heeft geen zin. Pogingen daartoe worden niet gewaardeerd.

One Response to “Zoranet zoekt supportengineer”