Doordekken?

juni 18th, 2010 Permalink

Om de partner voor te bereiden op de komst van een kleine smurf, mocht ik gisteren met Ksuuutje mee naar een cursus borstvoeding. In een (te) kleine cursusruimte vol broedkippen en stoere-maar-erg-onzekere partners werd in ongedwongen sfeer de nodige kennis door een vrijwilligster overgedragen. Middels een leuk spelletje van vraag en antwoord leerden we aanleggen en afleggen, spruw en het nodige over melkklieren. Het ging over kloven, kompressen, lekken en  masseren. Zo kwam de ver-van-mijn-bed-show voor mij een stukje dichterbij. En natuurlijk verliep het zo nu en dan wat lacherig. Wij mannen denken namelijk aan van alles, maar er in een groep over praten is toch wel heel lastig. De dag erna besprak ik op mijn werk tijdens de lunch de actualiteiten. Daarin werd ik bijgepraat over licht aangereden paarden die net onder zadel zijn en het onvoldoende doordekken op het WK Voetbal. Daar kan ik dan weer wat mee, want da’s tenminste normale terminologie.

2 Responses to “Doordekken?”