Auto leasen?

juni 25th, 2010 Permalink

Je kent ze wel, van die leasemaatschappijen die een bende van het onderhoud in eigen beheer maken, aantoonbaar wanprestatie leveren en bij klachten wijzen naar jouw communicatie. Jij geeft problemen niet goed door en de toonzetting is bot. Alsof je gestudeerd moet hebben om te melden dat een voorruit stuk is.

Zo’n leasemaatschappij haalt duidelijk wat zaken door elkaar. Er is geen opleiding nodig om een barst in de voorruit te melden, maar je moet wel gestudeerd hebben het te fixen. Als je dat verkeerd doet gaat zo’n voorruit namelijk binnen een week weer stuk. En op het moment dat zoiets gebeurt, ben je dus weer drie dagen een auto kwijt. Dat is allemaal niet relaxed, niet veilig en niet representatief. Dan neem je als klant de moeite om hier een vraag over te stellen en vinden ze je kort door de bocht. Dat is wat je noemt klantenbinding.

One Response to “Auto leasen?”