Blij met een 2e plaats?

Reacties uitgeschakeld voor Blij met een 2e plaats?
juli 12th, 2010 Permalink

bav

“Ze mogen ontzettend trots zijn. Ze hebben het hele land in vervoering gebracht. We hebben een maand genoten van hun spel. De ploeg kan met opgeheven hoofd terugkomen naar huis. Ze krijgen dinsdag een verdiende huldiging. Misschien dat ze dan beseffen dat ook een tweede plaats bij het WK heel bijzonder is.” Aldus Prinz Pils.

Hij bedoelt natuurlijk: “We hebben een maand genoten van het resultaat, want het voetbal was niet om aan te zien.” Het was echt geen toeval dat tijdens de rust de trailer van Jackie Chan’s nieuwe ‘The Karate Kid‘ werd vertoond. We weten allemaal hoe het bij de Fifa werkt: de kassa komt eerst.

Dan het resultaat. Met bij vlagen afbraakvoetbal werden we uiteindelijk 2e. Terugkijkend is die 3e plek van de Duitsers mooier, want zij verwenden ons een aantal wedstrijden met echt voetbal. En is het daar uiteindelijk niet om te doen?

Comments are closed.