Na Project 28?

Reacties uitgeschakeld voor Na Project 28?
augustus 29th, 2010 Permalink

Project 28 zit erop. Het dwong me iedere dag tijd te maken voor fotografie. Dat viel door mijn volle agenda niet mee en dat zie je terug in het resultaat: de kwaliteit is niet consistent. Toch heb ik veel geleerd, bijvoorbeeld door het ontbreken van autofocus op de lens. Handmatig scherpstellen is plots niet eng meer, hetgeen je ook terugziet in de serie die ik gemaakt heb in de Oostvaardersplassen. Daar heb ik voor het eerst ook de 800mm handmatig bediend. Project 28: leerzaam en zeer leuk om te doen.

In de originele planning ga ik nu 50 foto’s maken met mijn 50mm. Dat is nog steeds het plan, ware het niet dat er nog een stukje glas ergens in een logistiek kanaal zit. Morgen hoor ik of het misschien dinsdag of woensdag geleverd wordt. Als dat het geval is, dan schuif ik Project 50 op en gaan we eerst aan de slag met dat nieuwe speeltje.

Maandag 30/8 meer daarover.

Comments are closed.