Jongens, even een ordinaire plug inzake een verkiezing. We hebben drie genomineerden voor de Zakenvloer Social Media Award 2010 in Zwolle. Dat zijn twee horeca ondernemers (Xanders Bazaar, Proeflokaal De Stomme van Campen) die Social Media inzetten ten behoeve van hun core hap en nip business en 1 communicatiebureau voor wie Social Media core business is. Het lijkt mij duidelijk dat die beide horecagasten meer recht hebben op een titel dan zo’n communicatieboer die over de rug van social media wat uurtjes schrijft als adviseur.

Ik heb Xander’s Bazaar gestemd, omdat die social media breed inzet ten behoeve van themasessies in het restaurant en omdat Sander de grondlegger is van de #twining, eten met tweeps. Altijd leuke avonden vol interessante nieuwe contacten.

Stemmen doe je hier.

2 Responses to “Social Media Award Zakenvloer Zwolle”