Exit KPN?

december 16th, 2010 Permalink

Indien je belt met KPN, dan heb je vast een prachtige brief ontvangen waarin wordt uitgelegd dat uw abonnement eenvoudiger wordt. KPN gaat namelijk één beltarief rekenen en stapt af van piek- en daluren. In de brief suggereert KPN dat het goedkoper voor u wordt, maar schijn bedriegt!

Wanneer je veel in uw regio belt, dan ben je met de nieuwe tarieven al snel 25% duurder uit. Je mag helemaal de knip trekken wanneer je veel in de avonduren of naar het buitenland belt. De eenvoud van KPN kost jou dus dik centen!

Als je niet op de brief van KPN reageert, dan zit je voor tenminste een jaar aan die nieuwe tarieven vast. Op de meegeleverde antwoordkaart biedt KPN je de optie om niet te kiezen voor het nieuwe jaarcontract, maar die kaart moet je dan wel insturen! Kaart kwijt? Print bovenstaande uit en geef voor 31/12/2010 je keuze bij KPN door! Deze eenzijdige wijziging van voorwaarden geeft je bovendien de mogelijkheid om je complete KPN Belbasis abonnement direct kosteloos op te zeggen.

Opzeggen kan gratis via:

KPN BelZakelijk
Antwoordnummer 5267
3000 VB  ROTTERDAM

3 Responses to “Exit KPN?”