Afgelopen week de meest gestelde vraag. Logisch gezien de ophanden zijnde leeftijd, onlogisch omdat ik het eigenlijk zelden vier. In antwoord op die vraag: nee, ik was eigenlijk niet van plan mijn verjaardag te vieren. December is gewoon een volle maand met allerhande toestanden. Iedereen is druk en rent van hot naar her en volgens mij zit niemand tussen de kerstborrels en andere festiviteiten op een verjaardag te wachten. Temeer omdat de meesten er ook nog een rot eind voor moeten rijden en het weer niet heel relaxed is. Dus ik vier het niet, maar ben – als de planning overeind blijft – wel gewoon thuis. Wil je op mijn verjaardag langskomen dan vind ik dat hartstikke leuk, maar laat het dan even weten zodat ik daar met de boodschappen rekening mee kan houden. Ik heb nl. niet iedere soort alcohol standaard in huis. Kom je zonder melding, dan is dat ook prima. Dan moet je drinken wat de pot schaft :)

2 Responses to “Wanneer vier jij je verjaardag?”