Zoranet zoekt een account manager retail

Jij bent communicatief sterk, eerlijk, hebt een geweten en wilt meebouwen aan de leukste dienstverlener voor retail Nederland? Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, bent flexibel en in het bezit van rijbewijs? Je kunt omgaan met techneuten en ziet de humor in van hun streven naar een wereld zonder verkopers? Dan hebben wij de baan voor jou!

We verwachten dat je een beetje verstand hebt van winkelen en snapt wat een winkelier drijft. Bij voorkeur heb je zelf ooit in een winkel gestaan, dan wel op de markt of iets wat daarop lijkt. Je snapt wat het belang is van betaalverkeer, alarm en hebt (een beetje) beleving bij telecom.

Bij Zoranet ga je bestaande klanten helpen en op zoek naar nieuwe. Je mag meedenken over producten en partners en hoe daar iets mee te doen in ons portfolio. We verwachten dat je voor je klanten door het vuur gaat, want wij lopen nu eenmaal harder. In ruil bieden we een leuke werkomgeving (echt!), met coole collega’s en een Apple werkplek. Gezien je functie is het praktisch wanneer je woonachtig bent in Midden Nederland: Utrecht – Amersfoort – Zwolle – Arnhem.

Zoranet is een in retail gespecialiseerde provider. We leveren (DSL, glasvezel) verbindingen ten behoeve van het transport van betaalverkeer, alarmmeldingen, internettoegang, beheerde WiFi en backoffice synchronisatie. Zoranet bedient tientallen groot-winkelbedrijven en vele duizenden onafhankelijke winkeliers, festivals, musea en overheden. Als je ergens met pin betaalt, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van een Zoranet DSL of glasvezelverbinding.

Oren naar Zoranet?