Telecomspecialist EspritXB heet vanaf nu weer Esprit Telecom. Daarmee bevestigt de oudste alternatieve telecom provider van Nederland haar positie voor het MKB. Zoranet is in 2011 door Detron ICT & Telecom Groep en sindsdien onderdeel van Esprit Telecom. Als specialist voor retail Nederland handhaaft Zoranet naamstelling en berenpoot. Onderstaand het persbericht van Esprit Telecom en het nieuwe logo.

Persbericht: EspritXB gaat verder als Esprit Telecom

Almere, 31 januari  2012 – EspritXB heet vanaf nu Esprit Telecom. Esprit Telecom is sinds 1993 actief in de telecommarkt en  is de eerste alternatieve telecom provider van Nederland voor het MKB. Met het opnieuw in gebruik nemen van de oude naam bevestigt Esprit Telecom haar positie als alternatieve telecom operator.

Esprit Telecom is al jaren een vertrouwde naam in de telecom markt. In 2008 ontstond EspritXB door de samenvoeging van Esprit Telecom en XB Communications. Karl Heinz van der Made, directeur Esprit Telecom: “In contacten met klanten, partners en leveranciers merken we nog elke dag de bekendheid van Esprit Telecom. Met het opnieuw invoeren van Esprit Telecom, willen we de markt een duidelijk signaal geven: Esprit Telecom is een vertrouwde partij met een lange historie en al bijna 20 jaar de alternatieve telecom provider voor het MKB.”

De vertrouwde naam wordt met een nieuwe huisstijl en website in de markt gezet. Hierdoor wordt de toegankelijkheid en klantgerichtheid verder verbeterd.

Over Esprit Telecom

Esprit Telecom voert naast traditionele telefoniediensten, ook IP-gebaseerde diensten. Esprit Telecom levert VoIP, internettoegang, hosting en op maat gemaakte bedrijfsnetwerken. Bedrijfsvestigingen kunnen daarbij met infrastructuren van verschillende netwerkleveranciers slim worden samengevoegd zodat zij verzekerd zijn van zowel functionaliteit als beschikbaarheid. Esprit Telecom ondersteunt MKB Nederland met de zekerheid van nu naar de diensten van morgen. Met meer dan 100 professionals levert Esprit Telecom een bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar klanten met continuïteit en kostenbeheersing als belangrijkste pijlers. Esprit Telecom is onderdeel van Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.esprittelecom.nl.