Zoranet zoekt monteur

Reacties uitgeschakeld voor Zoranet zoekt monteur
februari 3rd, 2012 Permalink

Jij bent precies en op tijd? Je hebt een natuurlijke drang om bekabeling ultra-netjes te verzorgen en houdt niet van half werk? Jij bent vindingrijk en vindt McGyver maar een watje? Je bent communicatief goed en in het bezit van rijbewijs? Dan zoeken wij jou!

Zoranet staat bekend om haar kwaliteit en degelijkheid. Wij leveren waar anderen afhaken. Klanten rekenen op ons. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Jij bent op locatie het gezicht van Zoranet en snapt dat klantervaring en de performance van ons netwerk beginnen bij de kwaliteit van de bekabeling. Jij gaat niet weg voordat het werkt en laat de boel netjes achter. Affiniteit met retail is prettig, maar verstand van filterkoffie essentieel, want je zit niet de hele dag langs de weg en hebt ook een bureau in Zwolle. Wij geloven niet in 8 installaties per dag en kiezen kwaliteit boven kwantiteit. En dat kost tijd, dus daar houden we in de planning rekening mee. Wat vind je ervan?

Als je voor Zoranet wilt werken en woonachtig bent in de ruit Arnhem-Enschede-Emmen-Almere, dan ontvangen we je ping graag op leukwerk@zoranet.nl, via chat, Facebook of Twitter. LET OP: stuur je bijlagen in open standaarden zoals PDF,  HTML of ODF. Microsoft Word bestanden worden niet geopend. E-mailadressen @hotmail.com of @live.com nemen we gezien de aard van de functie niet serieus.

Meer informatie via 0384559560, vraag naar Annemiek Schoemaker, of stuur een e-mail.

Let op: een integriteitsonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Zoranet werkt na vele slechte ervaringen niet met werving- en selectiebureaus. Voor de uitzonderingen hebben we een vaste partner. Acquisitie heeft derhalve geen zin. Pogingen daartoe worden niet gewaardeerd.

Comments are closed.