Zoef

Reacties uitgeschakeld voor Zoef
december 31st, 2012 Permalink

Dat was 2012. Het jaar waarin ik op zoek ging naar meer balans tussen werk, gezin, vrienden en familie. Da’s deels gelukt, hoewel er van het spelen van  boardgames weinig terecht is gekomen. Laat staan dat m’n veranda af is. Aan de andere kant schreef ik wel een aantal bijzonder mooie teksten (nee, die heb je nog niet gezien) en boekte ik redelijk wat vooruitgang op het gebied van fotografie en het los laten van wat ‘zaken’.

Verontrustend is de interne worsteling die nu de kop op steekt. Mijn zorgvuldig gescheiden gehouden ‘ikjes’ beginnen hier en daar wat met elkaar te botsen. Dat gaat deels over tijd, maar vooral over intentie. Gevalletje ‘En nu?’. Het go-with-the-flow model, waar ik me zolang prettig bij voelde, lijkt nu te knellen als een te klein t-shirt. Ratio bracht afgelopen twee maanden geen oplossing en de onderbuik is voorlopig helaas ook stil. En dat ondanks een riante kerst, hahaha. Hoe dan ook: in 2013 zal ik op persoonlijk vlak toch echt een aantal keuzes moeten maken, dus laat ik daar vandaag dan maar vast mee beginnen.

Comments are closed.