Kunstexpositie in Veenendaal

Reacties uitgeschakeld voor Kunstexpositie in Veenendaal
maart 16th, 2013 Permalink

boem

28 maart gaan we kunst kijken en schilderen bij Detron in Veenendaal. Ho, niet zappen, want dat is echt cool. Kan er zelf die dag helaas niet bij zijn, maar ik raad je echt aan om tijd te maken.

Programma:
– 17.30 uur: inloop opgeleukt door DJ Jules Deelder met z’n jazzy tunes.
– 18.15 uur: opening door de burgemeester Wouter Kolff.
– Daarna hapjes en drankjes. Gastheer is Detron’s eigen George Banken en dat kan ie goed.

We gaan live schilderen met Willem Hansum, Willemien Brand en mijn persoonlijke favoriet Marcel Labrie (zie bovenstaande grafik). Natuurlijk kun je in Veenendaal kunst kopen. Dat is momenteel een betere belegging dan aandeeltjes, goud of een spaarrekening. Met een beetje mazzel verkoop je zo’n werkje over een paar jaar met forse winst voordat de overheid het onder je reedt vandaan verkoopt. Dat vinden de cultuurrukkers natuurlijk niet okay, maar laten we even reëel zijn: hun voorouders vonden indertijd Van Gogh en Rembrandt ook niet wat. Bovendien ben je niet op deze planeet gezet om je te confirmeren aan die puristen, dus als je iets mooi vindt, dan koop je het. Vervolgens doe je het van de hand als je het over een paar jaar zat bent, er wat aan kunt verdienen of het niet meer bij je toiletborstel past. Je kunt er natuurlijk ook gewoon eindeloos van blijven genieten. :) We snappen elkaar.

Je wilt meer weten? Snap ik, dus dan zap je naar Detron voor alle details.

Comments are closed.