H_H kopie

In de Buurt, de kroeg van Helga & Harold, is genomineerd als één van de beste 10 barren van Nederland. ‘Tijdloos modern’ noemt ‘Proost Magazine’ deze bar, waarbij ze vooral inzoomen op het interieur. Da’s best fraai, maar laten we het vooral even over de inhoud hebben.Van Harold en Helga bijvoorbeeld. Snappen wat ze doen, hebben heel veel verstand van lekkere dingen, maar begrijpen ook wie jij bent en wat je nodig hebt. In de Buurt is een tent die altijd een zwik bijzondere biertjes op de tap heeft en verder beschikt over een koelkast vol flessen met een verhaal. Je bent meer van de rum? Of gin? Hebben ze ook! Niet van die Gordon’s zooi, maar echte. En dan gaan we het verder over de Jenever, likeurtjes en andere lekkernijen even niet hebben. Je hebt dorst dus in de benen naar Luttekestraat 6 in Zwolle. Maar eerst even stemmen.