Concurrentiepositie door unschooling

Reacties uitgeschakeld voor Concurrentiepositie door unschooling
september 7th, 2013 Permalink

Rutte kwam in z’n HJ Schoo lezing zichtbaar klaar op onze goede concurrentiepositie in de wereld. Ik hoop dat hij zich realiseert dat onze concurrenten thuisonderwijs toestaan, hetgeen VVD Staatssecretaris Dekker wil zien te verbieden.

Als we die top 10 er even bij pakken, dan ziet die er als volgt uit:

  1. Zwitserland
  2. Singapore
  3. Finland
  4. Duitsland
  5. USA
  6. Zweden
  7. Hong Kong (SAR)
  8. Nederland
  9. Japan
  10. United Kingdom

Van de landen in dit lijstje is thuisonderwijs niet toegestaan in Duitsland en Hong Kong (goh) en staat Nederland op het punt dit te verbieden. Misschien iets voor Rutte om over na te denken, want juist Unschooling haalt het beste uit de mens en talent is uiteindelijk hetgeen de kenniseconomie drijft.

 

Comments are closed.