Even melk halen

juli 17th, 2014 Permalink

Schande! Stuur je 13 man op weg om melk en medicijnen te kopen in een nabij gelegen dorp, worden ze zonder scrupules afgemaakt. Asociaal. Volledig disproportioneel. Sancties!

RPG7
Fotobijschrift: Als je te snel kijkt, dan lijk je hier drie RPG (7) raketlanceerders en munitie te zien. Realiteit is dat het hier gaat om cilinders waarin melk wordt opgeslagen. Door onze westerse bril bezien lijkt deze transportmethodiek niet efficiënt, maar voor een nomadenvolk is dit prima werkbaar. Foto: IDF.

Munitie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotobijschrift: Bommen en granaten! Ik hoor je denken: “Dat is niet goed.” en “Wat denken die Palestijnen wel niet.” Maar schijn bedriegt. Wat je hier ziet is ruilhandel. In een land zonder economie is ruilen heel normaal: je dochter tegen je familie-eer. Dat soort dingen. De 13 boodschappers wilden hiermee voor hun melk betalen. Dat jij er door je kortzichtigheid iets achter zoekt is echt jouw probleem. Fotocredits: IDF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals gebruikelijk ontkennen de Israeli’s natuurlijk hun duidelijk kwaadaardige ingrijpen, dus gelukkig hebben we de beelden nog:

Bron video: YouTube channel van IDF.