1 raket

Reacties uitgeschakeld voor 1 raket
juli 22nd, 2014 Permalink

Eén raket haalde vlucht MH17 neer. Naar alle waarschijnlijkheid door een menselijke fuckup. Bijna 300 doden, waarvan bijna 200 de Nederlandse nationaliteit hebben. Volkswoede als resultaat. Die lichamen moesten terug, desnoods met geweld. Verschillende nabestaanden en (indirect) betrokken vonden dat het Nederlandse leger moest ingrijpen. Een invasie vanuit Polen zou een appeltje en eitje zijn. 30 commando’s …. meer was er niet nodig.

Stel nou dat die raket wel was afgevuurd, maar had gemist. Hoe hadden we dan gereageerd? Business as usual of nog altijd volkswoede en onbegrip? Stel nou dat het geen foutje was geweest, maar een doelbewuste actie om onschuldige mensen te doden. Wat hadden we daarvan gevonden?

Stel nou dat het een berg raketten was geweest. In je achtertuin. Welke reactie had je dan normaal gevonden?

Comments are closed.