Minderwerken

Na ruim 10 jaar in de frontlinie bij Zoranet – waarvan de laatste 15 maanden als onderdeel van Ziggo – wil ik wat meer tijd met mijn gezin doorbrengen. Bovendien moet ik nodig mijn boekenkasten opruimen en heb ik nog iets met een fotocamera. Hoe dan ook: ik ga minder werken en dat heeft invloed op mijn rol bij Zoranet. Het was geen gemakkelijke beslissing, want ik ben gek op mijn werk. Ziggo vindt het jammer en heeft het nodige gedaan om mij op andere gedachten te brengen, maar begrijpt mijn beslissing. Feit is dat mijn dochter dochter Sofia maar één keer jong is en tegen haar blauwe ogen is weinig opgewassen.

Ik kijk terug op een prachtige tijd met veel pieken en af en toe een dal. Door een ploeg mooie mensen is een prachtig bedrijf gebouwd waar de klant altijd het uitgangspunt is geweest. Zoranet is ook dit jaar weer stevig gegroeid. De afgelopen maanden hebben we het netwerk volledig vernieuwd en producten verbeterd. Met het netwerk van Ziggo hebben we meer bandbreedte dan ooit en nog meer mogelijkheden op het gebied van service en SLA’s. Onze WiFi oplossing is klaar voor de dynamische toekomst die komt met Internet of Things. Ik vind het een prima moment om het stokje over te dragen aan Gerard Bruining, sinds medio vorig jaar Manager Sales bij Zoranet. Gerard volgt mij per 1 oktober op als directeur van Zoranet. Als adviseur zal ik hem in deze nieuwe uitdaging begeleiden.

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de geweldige tijd. Het spreekt voor zich dat ik de dynamiek van de business en mijn Zora’s vreselijk ga missen.