XTRA_Roy

En plots heb ik een lege agenda. Relatief leeg is wellicht de betere aanduiding. Na bijna 15 jaar volcontinue ondernemertje gespeeld te hebben met veelal meerdere bedrijven naast elkaar, nam ik bijna twee weken terug definitief afscheid van mijn laatste. Een beslissing die ik drie jaar geleden nam, maar waar ik de uitvoering van bleef uitstellen, omdat ik mijn werk gewoon te leuk vond. Voor de zomervakantie waren er reeds geen excuses meer, dus was de tijd rijp. Maar wat ga ik met al die tijd doen?

Voordat ik die vraag ga beantwoorden, moet ik mijn hoofd leegmaken. Dat zit nu nog vol met de ervaringen bij Detron en Ziggo, de één een onderneming, de ander een instituut. Veel geleerd bij beide. Ook veel gelachen. Die recente gebeurtenissen onderdrukken eerdere avonturen in binnen- en buitenland met mijn softwareclub. Een machtige ervaring die ik nooit echt heb kunnen verwerken omdat ik tijdens de afsluiting in 2008 reeds vol in Zoranet zat. Dus volgt nu een periode van relatieve rust met tijd voor mijn dochter, die Leica en de verwerking.

Hoewel ik snap dat de online wereld deels verhuisd is naar Facebook, Instagram en Twitter, zal ik de verslaglegging vooral via dit blogje doen. Voor mijn eigen oude dag. Dan heb ik tegen die tijd wat te lezen.