Time_Is_Money-300x200Je kent ze wel, van die types die eerst een nieuw werkpaard kopen en dan tot de ontdekking komen dat hun Windows apparaat dat nieuwe ding niet ondersteunt. Wat volgt is een periode van grote stress waarin ze van alles proberen om dat ding toch werkend te krijgen met hun Windows dinges. Na een dag klooien kloppen ze vervolgens bij de community aan voor hulp. Daar is altijd wel iemand die adviseert om dat Windows ding om te ruilen voor een Mac, omdat die het toevallig in dit geval out of the box wel doet. Wat volgt is de standaard reactie van de PC gemeenschap: Niet doen, want een Mac is duur. Vreselijk duur. Vreemde reactie, want die dag die je met klooien bezig bent is voor eeuwig verspild. De stress die daarmee gemoeid is, maakt het er allemaal niet beter op. Wellicht ook niet voor de mensen om je heen. Misschien n het vervolg toch even verder kijken dan je neus lang is …