all_Natural_advertizing

Natuurlijk is het vooruitgang als je binnenkort je BaCo ‘s-ochtends om 9 uur bij de Blokker kunt kopen, maar het is weer typisch zo’n halfbakken maatregel. De overheid moet gelijk doorpakken en winkels verplichten zich om te bouwen tot belevingspaleizen. Als je toch nergens meer een papiertje of vakkennis voor nodig hebt en het niet uitmaakt dat de jeugd om half 11 bezopen door de winkelstraten banjert, dan kun je beter alle remmen los gooien. En laten we eerlijk zijn: banen zijn er later toch niet, dus dan kun je het leven maar beter leuk maken.

Dus waarom niet gelijk de verkoop van wiet dereguleren en prostitutie ongelimiteerd toestaan. Dan hoef je dat als gemeente ook niet zelf te doen. Neerlands trots redt Neerlands trots. Allemaal puur natuur als het ware.

Geeft het Koopvee bij V&D weer een echt uitje. ’50 shades of grey’ gaan we niet langer promoten met stapels boeken, maar met live shows. Op de winkelvloer. Als het je bevalt, dan doe je mee. Heb je daar wat stimuli voor nodig dan zijn bar en drugscounter dichtbij.

De horeca laat je Kalasjnikovs en raketwerpers verkopen. Dan bestrijd je daar ook gelijk het monopolie dat de georganiseerde misdaad momenteel heeft en maak je die business ook wat transparanter.

Doorpakken nu! Vervang die meukwinkels door belevingspaleizen. Dat gaat winkelen weer echt leuk maken.