Buikloop bij die schoenen?

Reacties uitgeschakeld voor Buikloop bij die schoenen?
maart 25th, 2015 Permalink

 

@royalty De toekomst van de retail: bloedend kippenhart van de grill bij je lokale schoenwinkel.

 

Goed nieuws voor Zwolle! Ook in deze hanzestad ziet de gemeente de redding voor retail in voer en alcohol. Als het aan het stadsbestuur ligt dan kunnen we binnenkort letterlijk op iedere hoek van de straat een biertje kopen of fastfood maaltijd wegkanen. 

De huidige regelgeving vindt teveel van hygiëne en minimum leeftijden en dat staat ondernemers in de weg. Dat zie je natuurlijk terug in de omzetten van de retailers. Je kunt van een 16 jarige winkelmedewerker immers niet verwachten dat ze iets weet over het product, maar de bardienst op de tennisclub heeft haar wel geleerd hoe een biertap werkt. Het is inderdaad veel laagdrempeliger om daar een businessmodel van te maken. 

Het maakt winkelen in elk geval weer een stuk avontuurlijker. Je koopt een paar schoenen voor drie knaken, topje voor een daalder en gratis buikloop dankzij die brakke berenhap. Of wellicht was het de kipsaté, die indedaad al wat muf smaakte. In je eigen achtertuin op vakantie naar India, wat wil je nog meer?

Meer over dit onderwerp:

– Zuipen bij de Primark.

– Retail 2.0 is beleven!

Volg me op twitter: @royalty

Comments are closed.