Taser bij die kopstoot?

Reacties uitgeschakeld voor Taser bij die kopstoot?
maart 26th, 2015 Permalink
Bezorgt u? Special van de dag: Georgische chatsjapoeri met kopstoot en kortingsbon voor de tandarts.

Tof dat de overheid retail gaat combineren met horeca. Kunnen we in het vervolg alles overal kopen. Dat gaat prachtige dagspecials opleveren zoals een patatje oorlog met B-52 en een taser. Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe kaart van je favoriete Chinese restaurant? Welk nummer zou de boksbeugel krijgen? En mogen ze die ook bezorgen? Op een zaterdagavond? Ergens in een donker steegje? En mag dat dan ook op zondag? Of stopt de verkoop onder druk van Christenunie en SGP zaterdag middernacht om 24 uur later weer hervat te worden? 

Meer over dit onderwerp:

– Wilt u daar buikloop bij?

Volg me op twitter: @royalty

Comments are closed.