FAT6

Tothem maakt software voor corporate storytelling en zorgt ervoor dat de zelfstandige professional op een normale manier zijn brood kan verdienen. Onderdeel van Tothem zijn de mediamerken Duitslandnieuws.nl en Friday at Six. Medewerkers van Tothem zijn gevestigd in Duitsland (Hoofdredactie in Berlijn, journalisten waar het nieuws is), Nederland (IT) en Israël (AI – kunstmatige intelligentie).

Tothem is een journalistiek bedrijf, met klanten in Media, Finance, Zakelijke dienstverlening, Legal en bij overheid. We bieden een leuke, dynamische en leerzame werkomgeving, waar de mens het uitgangspunt is. Jouw mening telt en je hebt maximaal invloed op de koers en ontwikkeling van het bedrijf.

Ter ondersteuning van onze redactie zoeken we voor in Berlijn een ‘spin in het web’. Je helpt evenementen organiseren, interviews en talkshows voorbereiden en regelt gasten. Je plant de kantoorbezetting en weet waar iedereen uithangt. Je bent georganiseerd en werkt gestructureerd. Je snapt dat journalistiek een kwestie is van hollen en stilstaan. Je bent communicatief goed, niet bang voor de telefoon of een toetsenbord. Je spreekt en schrijft vloeiend Duits en Nederlands. Engels is handig. Ervaring is praktisch, maar zeker niet verplicht. Iets voor jou?

Telefoon: 0049 (0) 30 394 064 113

Mail: [email protected]