Cadeaubon inleveren bij Wissel.nl in Houten

Reacties uitgeschakeld voor Cadeaubon inleveren bij Wissel.nl in Houten
december 21st, 2015 Permalink

wissel

Cadeaubonnen! Wie heeft ze niet in de keukenla liggen? Weet je dat die dingen vaak maar tijdelijk ingeleverd kunnen worden? Wissel.nl weet dat wel en ruilt de bonnen – waar jij niets mee kunt – om voor Cash. Scheelt je dus dat geklooi via Marktplaats, waarbij je dan nog maar moet afwachten of je die poen krijgt of dat een oplichter een loopje met je neemt. Wissel BV zit in Houten en test daar op 23 december de markt met een oude VW in een winkelcentrum. Via de website kun je vanuit je luie stoel je cadeaubon ruilen voor geld en hoef je de regen niet te trotseren.

Desgevraagd zegt Wissel uiterlijk begin januari met een webshop te komen waarop je al die ingeleverde bonnen kunt kopen, zodat je met forse kortingen aan je iTunes tegoed komt of uit eten kunt. Ben benieuwd of het initiatief aanslaat. De eerste reviews zijn in ieder geval positief.

Comments are closed.