VD_logo_1936Je heronderhandelt begin van het jaar op onfrisse manier je huurcontracten en wat arbeidsovereenkomsten en steekt de besparingen in eigen zak. Vervolgens ga je het bestaande tekort wegwerken met omzetgroei die je zegt te realiseren met een formule die al jaren de aansluiting bij de markt kwijt is en die je niet verfrist.

En dat krijg je ook nog verkocht bij vakbonden en lokale overheden.

Dan zit het in november en december niet mee, is het geld op en moet je uitstel van betaling aanvragen. En dreigt een faillissement. Goh.

Hopen dat de curator een doorstart realiseert via een koper die er echt wat van wil maken. Iemand die afscheid neemt van het kaasschaafbeleid gericht op het uitwonen van een formule en personeel al ware het een galbeer. Hij moet op zoek naar een partij die van V&D weer een Vroom en Dreesmann maakt, het terug brengt bij de middenklasse en dat biedt waar klanten nu om zitten te springen: versmarkten in de kelders en op de begane grond bijvoorbeeld.

Meer V&D