Alkmaar gelukkig met nieuwe Topshelf

Reacties uitgeschakeld voor Alkmaar gelukkig met nieuwe Topshelf
april 14th, 2017 Permalink

Foto: Benno Vroom, familie van en ex-directeur Vroom en Dreesmann, opent de nieuwste Topshelf in Alkmaar.

Het Nederlandse warenhuis Topshelf opende op 14 april 2017 haar vierde vestiging. Onder toeziend oog van oprichter en eigenaar Inge van Kemenade, die een dag voor de opening nog samen met haar man in het filiaal nog aan schilderen was, knipte Benno Vroom het lint door.

De gemeente Alkmaar omarmde het warenhuis en toonde zich blij met de banen die de retailer creëert en de reuring die het brengt. De opening van de wereldberoemde Kaasmarkt stond in het teken van Topshelf en de 50 jaar oude voetbalclub (BVO) AZ maakte van Topshelf de 12e man door Van Kemenade een fanshirt op maat aan te bieden.

Foto: Inge van Kemenade komt op adem in de Tearoom in Topshelf Alkmaar. Het hele weekend helpt ze mee achter de bar en in de bediening. En dat gaat ze vaker doen. 

De Topshelf in Alkmaar heeft een Tearoom met gebak en broodjes. Ook andere vestigingen krijgen, wanneer mogelijk (lees: in overleg met of bij vertrek van het weinig bijzondere La Place), hun eigen Tearoom.

Meer Topshelf

Comments are closed.