Cash?

Reacties uitgeschakeld voor Cash?
september 9th, 2017 Permalink

Bij gebrek aan ontbijt dacht ik bij een grootgrutter op een station even snel iets te eten te kopen. De losse Euro in mijn zak bleek precies genoeg voor een zak wortels met bleekselderij. Buitengewoon goede aanvulling op mijn dieet van vlees en wijn. Een slecht idee volgens de millennial die me aan de kassa … eh … te woord stond.

“Een munt? Heeft u geen pin?”

– “Jawel, maar die pas zit in mijn tas dus dit is sneller.”

“Voor u ja. Pin graag.”

– “Sinds wanneer accepteert u geen contant geld meer?”

“Dat doen we wel hoor. Maar ik niet.” *glimlach, knipoog*

– “Hier heeft u de euro. Fijn weekend.”

“Echt niet.”

Waarna een onvriendelijke woordenstroom volgde die werd onderbroken door de volgende klant, maar toen was ik al buiten.

Comments are closed.