Flashback Friday

Reacties uitgeschakeld voor Flashback Friday
maart 23rd, 2018 Permalink

Plotseling deed ik video. Althans, zo lijkt het en puristisch bekeken klopt dat ook wel. Maar als fotograaf ben ik wel al heel lang op serieus niveau actief. Foto’s die ik gemaakt heb toerden als onderdeel van exposities de wereld over en zijn gebruikt in advertenties of folders. Ik schreef scripts voor toneel, korte films en musicals. Ik weet dus wel een paar dingen van licht, compositie en het vertellen van een verhaal. Sinds een paar jaar pas ik die kennis toe op film en probeer ik daar iedere dag beter te worden.

Los van die films voor dat eigen onderwijs-gerelateerd YouTube-kanaal, maak ik met Tothem online (video)-campagnes voor overheden, ngo’s en bedrijfsleven. Altijd gericht op een niche, nooit op de massa. Als er iets van diepgang in mag, dan is dat heerlijk om te doen.

Daarnaast maak ik af en toe een video-productie voor Duitslandnieuws.nl of een culturele instelling, cq. toneelgroep, improvisatietheatergezelschap of een rockband. Dat is altijd top.

In de VS (zelfs LA) ben ik met Tothem bezig met een korte film. Super tof om te doen, al realiseer ik me iedere dag dat ik nog veel moet leren. Maar ja, je moet ergens beginnen heh!?

En dat ergens ga ik de komende weken laten zien. Mijn eerste films van 2-3 jaar geleden. De meeste geschoten en gemaakt op een mobiele telefoon. Het was misschien niet altijd goed, maar wel met liefde gemaakt :)

Vandaag gaan we 2 jaar terug: we zoeken eieren voor Pasen en dat ging niet helemaal goed.

 

Comments are closed.